Qtopia Queer Arts Festival Nijmegen

Nijmegen 4 - 20 oktober 2019

KARIN KEREC / V-TJE

KARIN KEREC / V-TJE
Categorie Expositie
Serie “Mensen in Touw”
In samenwerking met Menno van der Meulen

Over de kunstenaar

Mijn passie is touw. Touw om te verbinden, omhullen, met elkaar te communiceren, om het onzichtbare zichtbaar te laten worden en om mensen te raken. Het maakt deel uit van beelden die ik wil creëren en verhalen die ik wil vertellen. Touw is voor mij vooral een bron van creativiteit, inspiratie en rust.

Over de expositie
Het project “Mensen in touw” is ontstaan vanuit de wens om de mens in zijn kracht, schoonheid en kwetsbaarheid te laten zien.

Vaak wordt de mens in diverse media in een beeld van perfectie en glamour gepresenteerd. De wereld om ons heen is diversiteit, waarin mensen leven die opvallen door het fysieke anders zijn. Mensen die de moed of trots hebben om zich te laten zien zoals ze zijn of juist de acceptatie zoeken om te mogen zijn zoals ze (willen) zijn.

Karin en Menno zijn een samenwerkingsverband aangegaan om de mens in de pure vorm te laten zien. De concepten/beelden van de mens in touw zijn door Karin bedacht en uitgevoerd en door Menno vastgelegd. Het resultaat van dit project, dat veel impact op alle deelnemers had, is een unieke serie van foto’s.

 

Locatie Kunstmagazijn
Doorlopende expositie van 29 september tot en met 14 oktober

Voor beheer, statistieken en/of social media maakt deze site gebruik van cookies.