Qtopia Queer Arts Festival Nijmegen

Nijmegen 4 - 20 oktober 2019

BUITEN DE BINARY

BUITEN DE BINARY

BUITEN DE BINARY
Categorie Evenement

Duidelijkheid is vaak best wel lekker. Om te weten of je in de trein of de bus moet stappen bijvoorbeeld, naar Nijmegen of Arnhem. Maar mensen zijn zelden zo duidelijk, en als we mensen in duidelijke hokjes proberen te duwen gaat er veel verloren. Tussen man en vrouw, tussen hetero en homo, tussen seksueel en aseksueel, tussen alle hokjes zit ook nog wat, de ruimte van… nou ja, van al het andere.
Op 13 oktober 2018 organiseert de Transgendergroep Nijmegen voor de 5de maal een dag vol workshops, lezingen, films, debat en meer over de ruimte buiten de hokjes. Om die ruimte te onderzoeken, namen te geven en die namen weer uit te gummen, en vooral om die ruimte te vieren.Kom langs en ontdek de veelzijdigheid en veranderlijkheid van seksualiteit, gender, verlangen, fantasie, uiterlijk, innerlijk, lichaam, identiteit en de rest. En breng je eigen veelzijdigheid mee natuurlijk!

Deelname is gratis en inschrijven is niet nodig! Volg ook ons Facebook evenement: https://www.facebook.com/events/250726295630294/
Hieronder vinden jullie het programma, beschrijvingen per item volgen. We zullen ook nog aangeven in welke talen de items te volgen zijn. We proberen zoveel mogelijk items in Nederlands en Engels toegankelijk te maken en misschien andere talen. Kun jij live vertalen? Meldt je aan als vrijwilliger!

Dit evenement is in het Roze Huis en cafe Marcus Antonius, St. Antoniusplaats 1 en 15, Nijmegen. Locaties zijn in het programma aangegeven als (RH-GZ) Roze Huis Grote Zaal, (RH-KZ) Roze Huis Kleine Zaal) en (MA) Marcus Antonius.
Het Roze Huis is geheel rolstoeltoegankelijk (via de zij-ingang) en heeft een rolstoeltoegankelijk toilet, Marcus Antonius is niet rolstoeltoegankelijk. Neem contact met ons op voor meer informatie over toegankelijkheid.
We zijn op dit moment op zoek naar een gebarentaal-tolk. Als je al weet dat je van deze tolk gebruik zou willen maken, laat het ons weten dan proberen we een tolk te vinden die aansluit bij jou behoeften.
Heb je meer informatie nodig over toegankelijkheid? Laat het ons weten, we helpen je graag. Email: info (at) transgendernijmegen.nl


Website en Social Media
www.transgendernijmegen.nl/1buiten-de-binary-dag-2018/

Locatie
Mee te maken in Het Roze Huis, op zaterdag 13 oktober, tussen 10.30 en 22.00 uur.

Voor beheer, statistieken en/of social media maakt deze site gebruik van cookies.